Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Revital Hair Mask by Mastic Spa!!!

Ώρα να περάσουμε στο πέμπτο & τελευταίο προϊόν που μου έστειλε η εταιρία Mastic spa για δοκιμή!!! Την Revital Hair Mask!!! Δείτε εδώ το πρώτο, δεύτερο, τρίτο, τέταρτο & ένα έξτρα & την εμπειρία μου!!!

Εδώ είναι οι πληροφορίες που δίνει το Sait των Mastic Spa & η τιμή του!
Κ ας περάσουμε στην άποψη μου!!!
Υπέροχη συσκευασία & προσεγμένη όπως & όλες οι υπόλοιπες!!! Μου έκανε εντύπωση πως ενώ είναι ετικέτα στο κάτω μέρος δεν αλλοιώθηκε με το νερό!
Την χρησιμοποίησα μέχρι τέλους όπως φαίνεται απο την εικόνα παρακάτω!!! Οπότε έχω πλήρη άποψη για το προϊόν!!!
Τι μου άρεσε!
Οπωσδήποτε η μυρουδιά της!!! Αχ την ερωτεύτηκα!!! Μυρίζει έντονα μαστίχα & στο μαλλί μου διαρκούσε μέχρι & 2 μέρες μια & δεν χρησιμοποιώ πιστολάκι ή άλλα προϊόντα styling στα μαλλιά μου αυτή την περίοδο!!! Άφηνε τα μαλλιά μου βελούδινα & πιο λαμπερά απο ποτέ!!! Την ευχαριστήθηκα μέχρι τελευταία σταγόνα!!!

Τι δεν μου άρεσε!
Η συσκευασία έχει μια μικρή ζελατίνα-πλαστικό προστασίας όταν την ανοίγεις για να προστατεύει το προϊόν μετά απο κάθε χρήση!!! Για να ανοίξει έκανα & ένα τάμα την φορά! Μου έσπασε τα νεύρα!!! Θα πρότεινα να έχουν κάτι να πιάνετε λίγο πιο εύκολα!!!

Θα το έπαιρνα ξανά???
Οπωσδήποτε ναι!!! Αν & τα 15,80€ δεν τα λες καθόλου λίγα για μια μάσκα σίγουρα θα εκμεταλλευτώ κάποια απο τις πολύ καλές προσφορές που κάνουν κατά καιρούς!!!

Δείτε κάποιες προσφορές εδώ!
Το sait της Mastic Spa θα το βρείτε εδώ!
Επίσης θα τους βρείτε Στο Facebook εδώ!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ.Σόδη & την Mastic Spa για την υπέροχη εμπειρία που μου χάρισε, έμεινα ευχαριστημένη απο όλα τα προϊόντα που δοκίμασα ως τώρα & κάποια πταίσματα που παρατήρησα κατά καιρούς δεν θεωρούνται άξια προσοχής μπροστά στην αποτελεσματικότητα τους!!!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Αν όχι θα το δοκιμάζατε? Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο προϊόν απο την εταιρία Mastic Spa?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...