Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Rip Talia Castellano!!!

 Γράφω αυτό το post με χαλασμένη διάθεση απο χτες που το έμαθα & είναι πάρα πολύ στενάχωρο για μένα όπως & για πολλές απο εσάς. . . Όσες παρακολουθούσαμε την υπέροχη Talia αυτό το κορίτσι χείμαρρο που ρούφαγε τη ζωή που τόσο την παίδευε & ζούσε σαν να μην υπάρχει αύριο, ξέρουμε πως υπήρξε είδωλο & πηγή κουράγιου για πολλές απο εμάς!!! Έκλαιγα απο τα γέλια όταν έβλεπα βίντεο της να ανεβαίνει, τις αστείες & τσαχπίνικες γκριμάτσες, το χιούμορ της. . . Ήταν ένα παιδί 13 ετών & είχε τόσο δύναμη ώστε να προσφέρει ακόμα κ μέσα απο ένα χαζοκούτι χωρίς ψυχή. . . Κατάφερε να το-μας φέρνει στα μέτρα της & να πιάνει ακόμα & τον πιο δύσκολο θεατή να χαμογελάει. . . Τρελαίνομαι όταν ακούω αυτές τις ηλικίες! Ίσως γιατί ζω σε ένα περιβάλλον όπου ο καρκίνος είναι ψωμοτύρι στη ζωή μας, ίσως γιατί όσους δεν έχασα απο τροχαίο τους έχασα απο καρκίνο. . . Δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτούς τους γονείς!!! Είχαν έναν θησαυρό που τους άφησε μια περιουσία πίσω απο υλικό γεμάτο αγάπη. . . Ξέρω πως είναι. . . Ξέρω πως θα θαφτούν μαζί της. . . Αργότερα, πολύ αργότερα θα αρχίσουν να κάνουν βήματα να επανέλθουν στη ζωή, σαν αποτέλεσμα θα μιλάνε για το αστέρι τους που λάμπει στον ουρανό, που ποτέ δεν θα ξεχάσουν & πάντα θα λάμπει για αυτούς. . . Μια ζωή θα ζουν με ένα κομμάτι λιγότερο απο την καρδιά τους, αυτό που πήρε αυτός ο άγγελος μαζί του! Δεν θα πώ περισσότερα, ή ζωή είναι άδικη. . . Μικρέ άγγελε γίνε μεγάλο αστέρι στον ουρανό μας & εμείς θα είμαστε εδώ να σε καμαρώνουμε & να μαθαίνουμε απο σένα γιατί μας άφησες μια περιουσία πίσω, την ψυχή σου. . . Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. . . Καλό ταξίδι!Η Talia μας έδινε μαθήματα ζωής 
Στο Youtube εδώ. . .
Στο Blog της εδώ. . .
Στο Facebook εδώ. . .
Στο Instagram εδώ. . .!

2 σχόλια:

  1. Είναι λυπηρό για έναν τόσο μα τόσο νέο παιδί! Η δύναμη και το κουράγιο που μπορεί να έχει κάθε μέρα, ενώ παλεύεις μια αρρώστια... είναι κάτι που αν δεν το ζήσεις εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να το κααλάβεις και να το νιώσεις απόλυτα! Καλό Ταξίδι σ' αυτό τον Άγγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Μαρία μου. . . Αυτά είναι τα άσχημα & άδικα της ζωής. . . Υγεία πάνω απ' όλα!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...