Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο Seventeen No3!!!


Ναι ναι ξέρω καθυστέρησα να το ανεβάσω αυτή την φορά! Δεν πειράζει όμως κάλιο αργά παρά ποτέ λένε!!! Άλλο ένα σεμινάριο Seventeen τα οποία όπως έχετε καταλάβει έχω λατρέψει & τα παρακολουθώ ανελλιπώς!!! Η διαδικασία γνωστή πλέον σαν την έχω περιγράψει στα 2 προηγούμενα εδώ & εδώ!!! Αυτή την φορά πήγα με 2 φίλες!!! Την Κατερίνα & την φίλη blogger Φωτεινή απο το ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΟΥ!!! Επιλέξαμε λοιπόν το look που θέλαμε να δημιουργήσουμε & πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!!! 
Σας έχω πει αναλυτικά την διαδικασία καθαρισμού εδώ!
Εδώ είναι όλα τα κορίτσια που πήραν μέρος στο σεμινάριο!!!
Κ εδώ οι δημιουργικές ώρες που περάσαμε μαζί!!!

Στο πρώτο μέρος πρωινό μακιγιάζ!!!
Στο δεύτερο μέρος μετατροπή σε βραδινό μακιγιάζ & φυσικά όλες οι κούκλες έτοιμες!!!

Όπως πάντα περάσαμε τέλεια!!! Μάθαμε πόσο απλό είναι να μακιγιάρεσαι τελικά σε χρόνο tt. . . Μα δεν είναι όλες κούκλες??? 
Κ για το τέλος εγώ μετά απο 5 ώρες!!!

Όπως πάντα στο τέλος δοκιμάσαμε το λαδάκι της Lorvenn Exotic oil & πήραμε μαζί μας τον οδηγό για τα χρώματα που μας προτείνει  η αισθητικός σύμφωνα με το δέρμα μας, το σφουγγαράκι που καθαρίσαμε την κρέμα απολέπισης, το σφουγγαράκι του make-up, το πινελάκι που εφαρμόσαμε τις σκιές & για όσες το επιθυμούσαμε μια πρόσκληση απο την Lorvenn για να εφαρμόσουν στα μαλλιά μας την χρωματική πρόταση που μας ταιριάζει σύμφωνα με τους νέους οδηγούς της!!! 

Αν θέλετε & εσείς να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια της Seventeen δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ!!! Εγώ όπως πάντα δήλωσα είδη για το επόμενο!!!

Εσείς έχετε πάει σε κάποιο σεμινάριο? Αν όχι θα θέλατε να πάτε??? Αν ναι θα πηγαίνατε ξανά??? 
Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας!!! 
Ρένα!!! ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...