Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Για μια χούφτα τρίχες. . .

Αυτό το Σαββάτο σκέφτηκα να το περάσουμε διαφορετικά. . . Λίγο πιο. . . προσωπικά. . . Θα σας διηγηθώ την Ιστορία των μαλλιών μου. . . Για όσους δεν το ξέρουν είναι αυτό που θεωρούσα το δυνατό μου σημείο όλη μου την ζωή. . . Ένα τίναγμα μου έδινε άλλο αέρα στο λεπτό. . . Ας το πιάσουμε όμως απο την αρχή για να έχουν ένα νόημα αυτά που λέω. . .
Γεννήθηκα ξανθιά - γαλανομάτα με γαλλική μύτη όπως μου έλεγαν πάντα προσθέτοντας μετά. . . πώς σκατά κατέληξες έτσι??? Τέλος πάντων. . . Όχι ότι με ένοιαζε & πολύ τι έλεγαν!!! Αφού εγώ ένιωθα όμορφη γέλαγα & το προσπερνούσα. . . Καθώς μεγάλωνα τα μαλλιά μου πήραν χρυσό χρώμα & πάντα μα πάντα είχα μια & μοναδική πλατινέ τούφα απο την ρίζα!!! Η μαμά μου πάντα μου έκοβε αφέλειες & μέχρι τους ώμους το μαλλί & έμοιαζα σαν ζαβό(ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα βάλω φώτο στο άρθρο ή όχι)! Μεγαλώνοντας αποφάσισα πως τέρμα το κούρεμα για μένα. . . Ήμουν περίπου τρίτη δημοτικού όταν αρνήθηκα το κάλεσμα για κούρεμα. . . Ήμουν πάντα απόλυτο παιδί ξέροντας ακριβώς τι θέλω & έχοντας υπομονή μέχρι να το πετύχω! Κέρδισα την μάχη με το ψαλίδι μέχρι την δευτέρα γυμνασίου!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που με καθήλωσαν 4 άτομα σε μια καρέκλα για να μου κόψουν 5 πόντους μαλλί!!! έκανα 2 μήνες να τους ξαναμιλήσω!!! Ούτε Καλημέρα!!! Μου είχε στοιχίσει. . . Από εκεί & πέρα έκοβα 2 πόντους 1 φορά το χρόνο! Ας πάμε όμως λίγο στο θέμα βαφή γιατί είναι κάτι που ξεκίνησα απο την 1η γυμνασίου περίπου στα 11-12! Τότε ξεκίνησα με όλη την τότε φράντζα μου βαφή σε ξανθό ανοιχτό χρώμα! Με μαμά κομμώτρια ήταν πανεύκολο να μην μπορεί να πει όχι αφού είχα όλα τα εργαλεία για να το κάνω μόνη μου!!! Έτσι πήγα απο ξανθό, σε κόκκινο, πράσινο, με ανταύγειες, με 6 χρώματα μαζί & πολλά άλλα μέχρι που κατέληξα στο πλατινέ 7 χρόνια. . . Ήμουν καλά!!!
Το μαλλί μου ήταν πάντα υγιή & το πρόσεχα σαν παιδί μου!!! Είχε φτάσει στον ποπό σε σημείο που όταν καθόμουν, καθόμουν επάνω στα μαλλιά μου!!! Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά!!! Έχω τελειώσει το λύκειο & έχω μπει σε μια σχολή, τελειώνοντας ο πρώτος χρόνος φεύγω να πάω διακοπές!!! Συντετριμμένη εκείνη την εποχή γιατί μόλις είχα χάσει τον πιο δικό μου άνθρωπο!!! Τον κολλητό μου! Το στήριγμά μου! Είχα μείνει πιο μόνη απο ποτέ!!! Είχα κατάθλιψη! Έπρεπε να ξεφύγω απο όλα αυτά! 

Να σας πώ εδώ μια μίνι ιστορία για να καταλαβαίνεται & μερικές λεπτομέρειες!!! Με τον Ζέφυρο μου είχαμε μια δική μας συμφωνία! Κάθε μα κάθε μέρα βγάζαμε απο μια φώτο όταν δεν ήμασταν μαζί έτσι ώστε να θυμόμαστε τι κάναμε & να το πούμε ο ένας στον άλλο! Την μέρα που χάθηκε, είχαμε ραντεβού & απλά με πήρε ο ύπνος. . . δεν πήγα. . . & την επόμενη μέρα όταν με ενημέρωσαν ότι αυτός ο Άγγελος πέταξε για τον ουρανό ήταν σαν να έκανα ένα restart στη ζωή μου!!! 1 εβδομάδα μετά μου έτυχε ένα ατύχημα που με κράτησε με 21 μέρες αιμορραγία εκτός νοσοκομείου μέχρι που μπήκα για χειρουργείο εν μέσο εξετάσεων & βγαίνοντας το μόνο που ήθελα ήταν να γράψω & να φύγω! Παράλληλα σταμάτησα να βγάζω φωτογραφίες! Εντελώς!!!

Φεύγω λοιπόν. . . Έρχομαι Κρήτη!!! 3 μήνες Ρέθυμνο!!! Το μαλλί είναι απο τα αφτιά & πάνω πλατινέ  & από τα αφτιά & κάτω καστανά! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν υπάρχει λόγος αλλά τέλος πάντων ζητάω απο ένα δικό μου άτομο να μου κουρέψει τα ξανθά μαλλιά μόνο & να κάνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο & να μου βάψει & ρίζα(το μαλλί μακρύ & καθόμουν επάνω να σας θυμίσω όλο σε 1 μάκρος!!! Ακόμα & οι αφέλειες!!!)!!! Της λέω όμως. . . Αν νομίζεις πως δεν μπορείς άστο!!! Προτιμώ να μην τα κάνω αν δεν το έχεις!!! Όχι μου λέει το έχω!!! Οκ & ξεκινάμε!!! Να ακούω ένα ασταμάτητο ψαλίδισμα!!! Δεν έδινα σημασία! Ξαφνικά σταματάει. . . Έτοιμη μου λέει. . . Το κοιτάω & μένω κόκκαλο. . . Το είχε φτάσει στους ώμους. . . Είχε κόψει τα 2/3 του μαλλιού μου! Έπαθα σοκ!!! Δεν έβγαινε ούτε μια λέξη απο το στόμα μου. . . Δεν μπορούσα να αρθρώσω κουβέντα! Απλά είχα μείνει κόκκαλο με ένα βλέμμα απλανές!!! Έκλαιγα μέσα μου. . . & έρχεται η επόμενη μέρα. . . Η μέρα που με έριξε στα τάρταρα. . . 
Κάθομαι για μια απλή βαφή ρίζας. . . Όσες βάφεται τα μαλλιά σας ξέρετε πως είναι υπόθεση ρουτίνας!!! Οκ λέω πόσο στραβά μπορεί να πάει??? Δεν έλεγα να μου πέσει το Τζόκερ καλύτερα???
Βαφή 1!!! Λάθος χρώμα. . . Βγήκε γκρι-καστανό στη ρίζα. . .
Βαφή 2!!! Θάνατος. . . Αντί να βάψει την ρίζα κάνει & τα έξω το ίδιο χρώμα. . .
Βαφή 3!!! Κ άλλη βαφή για να διορθώσει το χρώμα. . .
Βαφή 4!!! Εννοείται πως είμαι αμίλητη ακόμα περιμένοντας να διορθωθεί έστω & με την τέταρτη!!! Αποτέλεσμα??? Καστανό σκούρο. . . Εγώ κάγκελο. . . Της μένω στα χέρια & με έτρεχε στο νοσοκομείο. . . Να μην θέλω να μιλήσω σε κανέναν. . . Την επόμενη μέρα έφευγα για Αθήνα!!! Να κλαίω σε όλη την διαδρομή!!! 

Μόλις γυρνάω Αθήνα πάω στο σούπερ μάρκετ & παίρνω & άλλη βαφή ξανθό να τα κάνω μόνη μου!!! 
Βαφή 5!!! Ούτε καν!!! 

Αυτή τη φορά πάω στο σούπερ εξαντλημένη & παίρνω για τελευταία φορά την πιο σκούρα καστανή που βρήκα. . . Με λίγα λόγια 6 βαφές σε 2 μέρες!!! Μπορείτε να καταλάβετε που πήγε το άλλοτε υγιές μαλλί μου!!! Το μισό στα σκουπίδια & το άλλο μισό κατακάηκε!!! Ήμουν 6 μήνες κλεισμένη στο σπίτι με βαριά συμπτώματα κατάθλιψης! Μισούσα τον εαυτό μου! Τι & αν όλοι με έλεγαν κουκλάρα??? Εγώ ήθελα να αφανιστώ!!! Ένιωθα σαν σκουπίδι!!! 

Θα μου πεις τώρα για ένα μαλλί όλα αυτά??? ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙ!!! Γιατί όλη μου την ζωή μόνο ένα μαλλί είχα ωραίο πάνω μου!!! Κάλυπτε τα άσχημα μάτια μου & τα παχάκια μου γύρω γύρω!!! Το είχα ελεύθερο όταν κοιμόμουν για να μπορώ να το μυρίζω!!!  Μόλις έπεφτε νερό επάνω έβγαζε ακόμα περισσότερη μυρουδιά!!! Δεν έβαζα μπιστολάκι, αφρούς, ζελέ, κοκαλάκια & οτιδήποτε άλλο πέρα απο 1 βαφή!!! Ήταν το μοναδικό μου "κάτι"!!!

Από τότε λοιπόν έχουν περάσει 7 χρόνια!!! Είμαι 7 χρόνια μελαχρινή κατά το ήμισυ! Τα μισά μου κάτω μαλλιά είναι κόκκινα!!! Τα μάκρυνα & πάλι με πολύ κόπο!!! Έφτασαν λίγο πιο κάτω απο την μέση μου!!! Πλέον τα κουρεύω πάλι 1-2 φορές τον χρόνο! Βέβαια πλέον έχω τριχοφυΐα!!! χάνω τούφες!!! Από το άγχος!!! Ναι ναι ξέρω φαίνομαι αδιάφορη!!! Ειδικά όσοι με ξέρουν χαλαρά θα με φώναζαν κούλ Αλέξη!!! Η καρδούλα μου το ξέρει. . . Εδώ & 2 χρόνια άρχισα να βγάζω άσπρες τρίχες!!! Όποτε αγχώνομαι η στεναχωρηθώ ξέρω πως έχω κατοχυρώσει το λιγότερο άλλη μια άσπρη!!! Το βλέπω απο τα φρύδια μου!!! Κοιμάμαι με χρυσά φρύδια & ξυπνάω με μερικά άσπρα σαν το γάλα!!!
Φωτογραφίες άρχισα να βγάζω περίπου 6 μήνες αφού γύρισα!!! Σε αυτό το διάστημα είχα χάσει περίπου 20 κιλά!!! Δεν έχω ούτε μια σε αυτό το μεταβατικό στάδιο & είναι το μόνο που μετανιώνω!!! 

Είμαι αυτή που είμαι!!! Μου αρέσει ο εαυτός μου!!! Μου αρέσουν οι επιλογές μου ακόμα & αν είναι λάθος!!! Είναι δικές μου!!! Αυτές με κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!! Να σας πω πως εμπιστεύτηκα ξανά το ίδιο άτομο για το κούρεμα που έχω τώρα!!! Αυτή την φορά διευκρίνισα ακριβώς πως οι 2 πόντοι θα τηρηθούν με χάρακα!!! Ακόμα έχω ψύχωση με τα μαλλιά μου!!! Τώρα προσπαθώ να τα κάνω κόκκινα!!! Έχω υπομονή & θα τα καταφέρω!!! 

Μπορεί να σας κούρασα λίγο όμως ήθελα να υπάρχει αυτή η ιστορία όχι γιατί είναι τα μαλλιά αλλά γιατί οι επιλογές μας πρέπει να είναι σεβαστές όποιες & αν είναι αυτές!!! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σε κρίνει ή να κάνει ότι θέλει επάνω σου!!! Είσαι άνθρωπος & έχεις δικαιώματα σε κάθε ηλικία!!! Έχεις δικαίωμα να αγαπάς τον εαυτό σου όπως εσύ θέλεις να είναι!!! Το μόνο δικαίωμα που έχουν οι άλλοι είναι να σου πουν την άποψη τους ΑΥΣΤΗΡΑ αν τους ζητηθεί αλλιώς θεωρείται πικρόχολο & ζηλιάρικο σχόλιο!!!

Αν κάποια το διάβασε ολόκληρο την ευχαριστώ!!! Δεν έγραψα ούτε τα μισά για να μην βγει τεράστιο!!! Ειλικρινά εύχομαι να μην τύχει ποτέ ξανά σε καμία. . . Εμένα έπεσε & πάνω στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου!!! Φυσικά & κακίες δεν κρατάω γιατί τα λάθη είναι για τους ανθρώπους! Εύχομαι ειλικρινά καμία να μην το περάσει ποτέ ξανά!!!

Σε αυτή την φώτο που είναι η πιό πρόσφατη το μαλλί μου είναι εκεί που είναι η ροζ παύλα!!! Φιλιά & τα λέμε σύντομα!!! Ρένα!

14 σχόλια:

 1. Είμαστε οι επιλογές μας,μέσα από αυτές είμαστε εμείς κι αυτό είναι που έχει σημασία!Καλή σου μέρα,πολύ όμορφο το κείμενο σου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κλεοπάτρα μου! Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!

   Διαγραφή
 2. α έχουμε ενα θέμα με τα μαλλιά μας και οι δυο
  καταρχήν μια κούκλα είσαι, άκου εκεί μόνο το μαλλί είχες...πάντως αν πας για κόκκινο να ξέρεις οτι κυνδινεύει το μαλλί, με βαφή κόκκινη έκαψαν μια φορά το δικό μου...ναι, απο μαλλί στην μέση πήγα σε κοντό...γι'αυτό σου λέω σε καταλαβαίνω χεχε :) όταν ξεκινούν οι άσπρες πάμε σε ξανθό, αλλά απ'οτι βλέπω σου πάει το σκούρο ;) είχα γράψει μια ανάρτηση με την ιστορία των μαλλιών μου κι εγώ,. αλλά την έσβησα...έλεγα για την κομμώτρια που μου έκοψε πρώτη φορά τα μαλλιά και κρατώντας την παχιά μου την κοτσίδα στα χέρια μου έλεγε οτι θα την στείλει να την κανουν postis...κάποια κάπου, φοράει την κοτσίδα μου...χειρότερο δεν έχω! όσο για τον Ζέφυρο, να χαίρεσαι που υπήρξαν αυτές οι στιγμές κι αν είναι κάτι να γίνει απλά γίνεται...δεν νομίζω πάντως οτι θα ήθελε ο Ζέφυρος να σβήσεις απο την μνήμη σου τις καλές στιγμές σας και να σκέφτεσαι τόσο πολύ το τέλος...θα σου έλεγε "ρε ξεκόλλα, τόσα ωραία περάσαμε τα άσχημα θυμάσαι?" μη σου πω οτι, θα σου έκανε δώρο και μια φωτογραφική μηχανή για να βγάζεις φωτογραφίες στον καθρέφτη αυτό το ωραίο χαμόγελο που έχεις ;) και γαλλική μύτη δεν είχες, με τίποτα! αυτή που έχεις μια χαρά σου πάει, μην την αλλάξεις :p
  kiss...fancy~

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πω πω σε καταλαβαίνω!!! Πλέον δεν πάω σε κομμώτριες!!! Μόνο για χτένισμα 1 φορά το χρόνο σε κάνα γάμο!!! Δεν μου αρέσει καν να μου ακουμπάνε τα μαλλιά! Παθαίνω υστερία!!! Ευτυχώς το μαλλί μου έχει επανέλθει πλήρως!!! Το βάφω μόνη μου!!! Το μόνο που ζητάω είναι να μου κάνουν την χωρίστρα & μετά μόνη!!! Μετά απο αυτό που έπαθα ότι θέλω να κάνω το κάνω μόνη!!! Ακόμα & το κούρεμα που κάνω τρέμει η καρδιά μου!!! Από δώ & πέρα επειδή θέλω να κρατήσω αυτό το μάκρος που έχω τώρα θα τα κόβω λίγο πιο συχνά άλλα μόνο 2-4 πόντους 1-2 το χρόνο!!! Πιστεύω είναι καλά!!! περαστικά μας!!! Σε υπέρ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Όσο για τον Ζέφυρο μου. . . δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ ξανά τέτοιος άνθρωπος. . . Δεν είχε πειράξει ούτε μύγα στη ζωή του, πάντα μα πάντα σου γέμιζε τις ώρες & σε έκανε να γελάς με την ψυχή σου! Δεν κρατούσε κακίες & δεν είχε εγωισμούς. . . Ήταν μόλις 17 ετών & μου είχε σταθεί περισσότερο & απο αδερφός!!! Το αγαπούσα τρομερά αυτό το παιδί!!! Μόλις χάθηκε δε. . . Έμεινα απλά μόνη. . . Δεν είχα ούτε 1 άνθρωπο να με καταλάβει!!! Είδα με πολύ άσχημο τρόπο πως κανένας άλλος δεν άξιζε να φέρει την λέξη "φίλος μου!!!"!!! Μου λείπει & πάντα θα μου λείπει!!! <3

   Διαγραφή
  2. κι εγώ είχα να δω κάποιον τρία χρόνια λόγο απόστασης και έφυγε, βέβαια δεν είχε μικρή ηλικία αλλά ήταν ενα απο τα σημαντικά άτομα της ζωής μου....τις τελευταίες μέρες πριν φύγει δεν μου το είπαν οτι ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση...μου έλεγαν απο το τηλέφωνο οτι κάνει θεραπεία και πίστευα οτι θα καλυτερέψει, δεν περίμενα οτι θα φύγει...κι έφυγε χωρίς καν να του δώσω μια αγκαλιά.....βέβαια δεν είχα και την δυνατότητα να πάω.....πόσο θα ΄΄ηθελα να τον είχα δει...αλλά δεν θα άλλαζε τίποτα μάτια μου, δεν θα ήταν μικρότερο το βάρος που κουβαλάμε...φιλιά, να τον θυμάσαι πάντα..σκέψου οτι πήγε ένα μακρινό ταξίδι κάπου στο εξωτερικό

   Διαγραφή
  3. Να είσαι καλά να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη!!! Καταλαβαίνω την περίπτωση σου!!! Απλά για μένα το κεφάλαιο θάνατος είναι λίγο περίπλοκο. . . πάντως ειλικρινά ευχαριστώ πολύ!

   Διαγραφή
 3. Φοβερή η ιστορία σου! Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεσαι στο φίλο σου.
  Από την αρχή του μπλογκ μου θέλω να γράψω κι εγώ την ιστορία των μαλλιών μου, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει, έχω κάνει μόνο μια μικρή ανάρτηση για τις αφέλειες που πάντα μου τις καταστρέφουν.
  Κι εγώ όταν πάω κομμωτήριο νιώθω σα να πηγαίνω στον οδοντίατρο. Ένα κακό κούρεμα μπορεί πραγματικά να σου χαλάσει τη διάθεση.
  Όσο για τα άσπρα, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και γι'αυτό συνήθως γυρνάω σε ξανθιές ανταύγειες.

  Συγχαρητήρια και πάλι που κέρδισες το διαγωνισμό μου! Αύριο θα σου στείλω τα δικά μου δώρα και θα δώσω τα στοιχεία σου και στις άλλες κοπέλες για το βιβλίο και τα σκουλαρίκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ντέμυ μου!!! Νομίζω ο οδοντίατρος ήταν η κατάλληλη παρομοίωση!!! Θα χαρώ πολύ να διαβάσω την δική σου ιστορία!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ & για τον διαγωνισμό!!! Είσαι υπέροχη & πάντα επιτυχίες!!!

   Διαγραφή
 4. Κοριτσάκι μου γλυκό!!!!

  Σε καταλαβαίνω απόλυτα,έχω κι εγώ μαμά κομμώτρια,έχω κι εγώ πάθος με τα μαλλιά μου κι οπότε εμπιστεύομαι άλλη κομμώτρια νιώθω ότι παίρνω ρίσκο...

  Πάντως όχι δε με κούρασε το μακροσκελές ποστ σου, αντιθέτως χαίρομαι που βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και αν μη τι άλλο το άγχος σε όλους κάπου ξεσπάει, όλα αυτά που πέρασες δεν είναι και λίγα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο δυνατή.

  Τέλος, εγώ δεν είδα μόνο τα μαλλιά σου να είναι όμορφα! Είσαι ολόκληρη μια ομορφιά εσωτερικά και εξωτερικά!

  Υ.Γ.: Σχετικό άσχετο, γιατί δεν τα αφήνεις στο φυσικό σου μια φορά; Θα ξενοιάσεις κιόλας από βαφές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά κούκλα μου & ευχαριστώ πάρα πολύ!!! <3 Το φυσικό μου δεν υπάρχει σε βαφή!!! Το μαλλί μου είναι 3χρωμο εκ γενετής! Αφού λοιπόν το χάλασα με τις βαφές γιατί ήμουν χαζή, καλά να πάθω πλέον καμία βαφή δεν μπορεί να το πλησιάσει! Με το καστανό τα βάφω ανά 6 μήνες!!! με το ξανθό τα έβαφα ανά 1-2 μήνες!!! Με το κόκκινο κάθε 2 μήνες!!! Όλα τα χρώματα προσαρμόζονται άψογα πάνω μου! Απλά ήταν να μην γίνει η αρχή! <3

   Διαγραφή
 5. Αχ βρε Φιλενάδα πολλά συναισθήματα ένιωσα διαβάζοντας το post σου! Σε καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό, και σε πολλά, (αν όχι όλα) και σε θαυμάζω ακόμα περισσότερο!
  Κι εγώ έχω τρέλα με τα μαλλιά μου, τα "έβλαψα" πριν κάποια χρόνια όταν μόνη μου τα έκανα κατάξανθα... έχω κάψει και έχω τσακωθεί εκτός με κωμμώτριες (πληθυντικός παρακαλώ) και με μένα τη ίδια για βλακείες, χρώματα, κοντά κουρέματα.... τώρα είμαι σε φάση που τα μακραίνω και να μείνω προς το παρόν στο κόκκινο που τα έχω τους τελευταίους μήνες αλλά θα τα βάφω ανά 3 μήνες, χωρίς να με νοιάζει, αν φαίνεται η ρίζα. Πρώτη φορά φέτος το Καλοκαίρι που για 3 μήνες δεν έβαψα μαλλί, και αισθάθηκα τέλεια. Τώρα είναι κάτι σαν Ombre και μου αρέσει. Θα τα ανανεώσω για το Σεπτέμβρη... Η αλήθεια είναι ότι οι όποιες αλλαγές και λάθη στην τελική μας βγαίνει σε καλό και μας αρέσουν, τότε αυτομάτως αγαπάς πιο πολύ τον εαυτό σου! Το αντιλήθηκα (σαν μάθημα ζωής) φέτος το Καλοκαίρι! Πρέπει να αρέσουμε σε μας πρώτα και πάνω απ' όλα, ειδάλλως... κάνε παρέα με την κατάθλιψη! (που παρεπιπτόντως ξέρω πολύ καλά τι είναι "Κατάθλιψη", γιατί έχω περάσει σε άσχημο βαθμό!)
  Αυτά Ρενάτα μου! Υπέροχο και τόσο ανθρώπινο το post αυτό! Σε φιλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι πάντα καλά κούκλα μου!!! Εσύ με ξέρεις & ένα τικ παραπάνω!!! Έχουμε πει & 5 κουβέντες!!! Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου!!! Συμφωνώ στο ότι πρώτα πρέπει να αρέσουμε σε εμάς!!! Άλλωστε εμείς κάνουμε την προσωπικότητα μας λαμπερή ή σκοτεινή!!! Ψηφίζω φως!!!

   Διαγραφή
 6. γεια σου ρενα! σημερα τυχαια ειδα την σελιδα κ διαβασα την ιστορια σου ολη..με συγκινησε μπορω να πω πολυ γιατι και εγω την ιδια τρελα ειχα με τα μαλλια μου,μπορει και λιγοτερο.
  επειδη απο οτι φαινεται απο τισ πηοτο το μαλλι σου πλεον ειναι πολυ ομορφο κ συγχαρητηρια πραγματικα, θα ηθελα αν μπορουσες να μου δωσεις καποια συμβουλη για επανορθωση.
  κ εγω ξεκινησα να βαφω τα μαλλια μου απο το γυμνασιο απο μπλε κοκκινα χανθα, μωβ και ενα σωρο αλλα..και μιασ κ εγω ειμαι μελαχρινη καταλαβενεις ποσα ντεκαπαζ περασε το κεφαλακι μου.
  εδω και τρια χρονια δεν κανω απολυτως τιποτα απο βαφες η πιστολακι σιδερο αφρουσ λακ...
  παλευω να φτιαξω το μαλλι μου με ενυδατικες , βοτανα και μασκες.
  παραμενει αγριο παρ ολα αυτα κ εχω απογοητευτει γιατι ειναι ασχημο αληθεια...
  αν εχεις κατι να μου προτεινεισ θα με εκανες πολυ χαρουμενη!
  οπως και να χει ευχομαι τα μαλλια σου να ειναι παντα ομορφα και υγειη και να σαι τοσο γλυκια παντα
  φιλακια, εμι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κούκλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αρχικά είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Να περάσεις & απο μία δερματολόγο να σου δώσει ένα σπρέι για τόνωση της τρίχας απο την ρίζα! Πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ & μπορεί να σε βοηθήσουν & βιταμίνες! Ακούγονται λίγο άσχετα ξέρω αλλά όλα παίζουν ρόλο!!! Κ φυσικά μείνε μακριά από όλα τα όργανα καταστροφής μαλλιών!!! Τζιζ-κακό!!! :P . . .

   Διαγραφή

Σας ευχαριστώ πολύ που επισκεφθήκατε την σελίδα μου! Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!! Να είστε πάντα καλά & μην ξεχνάτε!!! Η ομορφιά είναι δική μας επιλογή!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...